6 gedachten over “Reacties”

 • Wat een prachtige webside is dit geworden.
  Als kind kwam ik wel regelmatig bij Gerrit Jan en Duif, omdat mijn opa en oma Gijs en Dieuwertje Brasser naast hun woonden op Krommeniedijk.
  Ik mocht er dan ook wel naar binnen en het was erg gezellig vond ik.
  Er is van mij, samen met buurjongen Piet Duistermaat een dubbelportret gemaakt en graag zou ik weten waar dat is gebleven?
  Het moet in de tijd 1955 of zo geschilderd zijn. Op het schilderij draag ik een bril, heb strikken in mijn haar en wat toen mode was een plastic kraagje om mijn hals.
  Hopende op een reactie uwerzijds verblijf ik met vriendelijke groeten
  Anke van der Wal-Rol.

 • Beste Anke,
  Het dubbelportret is in mijn bezit. Op een bepaald moment werd het aangeboden op Marktplaats. Het was bij iemand in Heeze, vlakbij Geldrop. Een verzamelaar die veel kocht op veilinghuizen. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij daar voor geposeerd hebben. Het hangt bij mij in de gang en ben er erg blij mee. Mocht je een foto van het schilderij willen hebben dan kan dat, stuur dan bv je whatsApp gegevens.
  Met vriendelijke groeten
  Piet Duistermaat
  Theseusstraat 177;
  3054RZ Rotterdam
  Tel. 0630407608

 • Reuze leuk dat je hebt gereageerd Piet en ik heb je inmiddels mijn gegevens gestuurd.
  Groeten van
  Anke van der Wal-Rol
  25-11-2020

 • Hallo Anke, ben jij mijn vroegere vriendinnetje?
  Ik heb kortgeleden een portret van mezelf gekregen van de stichting Duif en Gerrit-Jan de Geus. Nu zijn we op zoek naar een houtskool portret van mijn broer Ron. Hij heeft op zijn kin een grote pleister. Mijn dochter en ik zijn veel aan het googlen. We hebben wel wat aanknopingspunten gevonden, zelfs zijn er doeken verkocht in België, op een veiling. Maar van Ron geen enkel spoor. Misschien helpt een oproepje hier. Groetjes Gloria.

 • Hallo Gloria,
  Van Ron of Raymond heb ik een mooie aquarel die ik ooit gekocht heb op een veiling. Ik kan een foto sturen via de app als je dat op prijs stelt. 0630407608.
  Laat maar weten.
  Hartelijke groet
  Piet Duistermaat

 • Hallo Gloria,
  Ja inderdaad ben ik jou vroegere vriendin.
  Mijn e-mail adres is bekend bij deze stichting, dus van daaruit kun je mij dan vinden.
  Ik wacht het wel af.
  Anke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.