Klik op de foto voor een groter beeld.

Na aanleiding van een bericht van de heer Johan Ohlen via onze site heeft hij een brief bijgevoegd met de met de volgende informatie ” hierbij de uitnodiging die mijn ouders en ik hebben gekregen voor de opening van de galerie in Krommenie op 3 november 1973. Ik kan me herinneren dat we daar ook zijn geweest. Vanuit de neven en nichten van Gerrit-Jan waren er 2 waarmee hij contact had: mijn vader Ad Ohlen en Jaak Smit, die was pianoleraar in Warmenhuizen. (deze wordt ook genoemd in de brief). Met de rest van de neven en nichten was geen contact. Volgens de verhalen werd er nogal op neer gekeken.”

 

De brief kunt u lezen als PDF KLIK HIER
of als een WORD DOCUMENT KLIK HIER

 

Het olieverf stilleven is uit 1940 Klik op de foto voor een grote afbeelding.

de schouw is uit 1960 (daar is nog een aankoopbewijs van van fl 150,00). Klik op de foto voor een grote afbeelding.